Oventure Sviland slaapzak - groen

Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
MO-6030GR
€ 24,95

Ben je niet alleen een mooi-weer-kampeerder, maar trek je er ook bij minder mooi weer op uit? De Oventure Sviland slaapzak is een echte outdoor slaapzak en garandeert je een warme en comfortabele nachtrust, van het vroege voorjaar tot ver in de herfst.

Productinformatie

Oventure

De Oventure Sviland serie bestaat uit stoere outdoor slaapzakken: een sterk design, licht van gewicht en makkelijk mee te nemen. Bovendien zijn ze zeer geschikt om ook tijdens minder warm weer te kamperen. Deze Sviland slaapzak is dankzij zijn mummyvorm, capuchon en isolerende vulling geschikt voor allround gebruik in drie seizoenen.

Voordelen
 • Isolerende mummyvorm
 • Aansnoerbare capuchon
 • Extra voetenruimte
 • Geschikt voor 3 seizoenen
 • Inclusief compressietas
Details
  • Formaat: 220 x 80 cm
  • Max. lichaamslengte: 195 cm
  • Comforttemperatuur mannen: 0°C
  • Comforttemperatuur vrouwen: 3°C
  • Formaat ingepakt: 40 x 21 x 21 cm
Tip

Na de vakantie weer snel een frisse slaapzak? De Oventure Sviland slaapzak kan gewoon in de wasmachine!

Oventure wasvoorschrift


Oventure Sviland capuchon


Isolerende mummyvorm


De Oventure Sviland is een mummymodel slaapzak. Omdat deze slaapzak strakker om het lichaam zit dan bijvoorbeeld een dekenmodel is er minder loze ruimte binnenin de slaapzak en wordt jouw lichaamswarmte goed vast gehouden. De capuchon is met een trekkoord aan te snoeren om het hoofd en de schouders, om zo ook het warmteverlies via de bovenkant van de slaapzak te verminderen.Isolatie dankzij holle vezels


De Sviland slaapzak bestaat uit twee lagen zacht polyester (de voering en buitentijk), met daartussen een synthetische, isolerende vulling van holle vezels. Deze holle vezels werken als kleine luchtzakjes. Hierin wordt stilstaande lucht gevangen, wat isolerend werkt. Zo blijft je lichaamswarmte in de slaapzak en blijf jij binnenin de slaapzak lekker warm.

Oventure Sviland slaapzak

Oventure Sviland - 3 seizoenen


Voor 3 seizoenen


Dankzij de vulling van holle polyestervezels is deze slaapzak ook geschikt voor de koudere seizoenen. We kijken hiervoor naar de comforttemperatuur; de temperatuur tot waaraan je de slaapzak comfortabel kunt gebruiken zonder dat je bijvoorbeeld thermokleding moet aantrekken. De comforttemperatuur van de Oventure Sviland is 0°C voor mannen en 3°C voor vrouwen. De slaapzak is hiermee geschikt voor de lente, zomer en herfst.Verhoogd voeteneinde


De Oventure Sviland slaapzak is voorzien van een speciaal verhoogd voeteneinde, ook wel de haaienvinnenvorm genoemd. Dit type voeteneinde geeft de voeten extra ruimte, wat zorgt voor extra slaapcomfort.

Voeteneinde Oventure Sviland slaapzak

Slaapzak met compressietas


Inclusief opbergtas


De Oventure Sviland slaapzak wordt geleverd met een handige compressietas. Deze opbergtas heeft veschillende banden waarmee hij strak aangetrokken kan worden. Zo kun je de slaapzak extra compact opbergen en gemakkelijk meenemen. Berg je de slaapzak voor langere tijd op? Dan raden wij je aan op de slaapzak op te hangen of hem in ieder geval buiten de compressietas te bewaren, dan blijft het isolerend vermogen van de slaapzak beter behouden.

Specificaties
Meer informatie
SKUMO-6030GR
MerkOventure
Afmetingen (LxBxH)220 x 80 cm
Max. lichaamslengte195 cm
Comfort temperatuur0°C (mannen) | 3°C (vrouwen)
Gewicht1,7 kg
Pakmaat40x21x21cm
Isolatie250 g/m² polyester holle vezels
Voering190T zacht polyester
Buitentijk190T polyester
ModelSviland
Garantie1 jaar
Reviews