Slaapzakken allround

1 - 30 of 131

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Slaapzakken allround

Onze allround slaapzakken zijn geschikt voor bijna elke situatie. Of u nu gaat kamperen in de Ardennen, uw kind bij een vriendje in de tuin gaat slapen of u voor een andere gelegenheid een slaapzak nodig heeft; onze allround slaapzakken zijn altijd geschikt!

De voordelen van onze allround slaapzakken

Het grootste voordeel van onze allround slaapzakken is dat ze ongeveer overal voor geschikt zijn. Wanneer u niet in extreme kou zult gaan kamperen, bijvoorbeeld wanneer u in de bergen klimt, houdt onze slaapzak u lekker warm. Omdat er zoveel allround slaapzakken zijn is er altijd wel een model in een uitvoering die bij u past. Er zijn brede slaapzakken, compacte slaapzakken en extra compacte slaapzakken. Tel hierbij de lage prijs van onze allround slaapzakken op en u heeft dé slaapzak voor iedere situatie!

Wanneer is een allround slaapzak verstandig voor mij?

Er zijn heel veel situaties waarin een allround slaapzak geschikt voor u is, vandaar ook de naam. U kunt beter de vraag stellen wanneer de allround slaapzak níet geschikt is! Een voorbeeld hiervan is wanneer u gaat fietsen of lopen en zo weinig mogelijk spullen bij u moet hebben. U kunt dan beter kiezen voor een compacte en lichtgewicht slaapzak; deze is makkelijk op te vouwen en neemt veel minder ruimte in dan normaal. Ook als u in extreme temperaturen gaat kamperen is het verstandiger een andere slaapzak aan te schaffen. Onze normale slaapzakken houden u in de meeste gevallen warm, maar wanneer u in de bergen gaat kamperen tijdens koudere seizoenen kan u beter een ander nemen. Gelukkig hebben wij ook extra dikke slaapzakken, waarvan de comforttemperatuur zelfs -10 graden Celsius is. Voor ongeveer iedere andere situatie is de allround slaapzak een uitstekende keuze, vanwege de lage prijs en de hoge kwaliteit.