Budget slaapzakken

In de categorie Budget slaapzakken vindt u scherp geprijsde slaapzakken van de kwaliteitsmerken Easy Camp, Highlander en Outwell. Het gaat om slaapzakken tot € 35. U betaalt slechts € 5,95 verzendkosten, bij bestellingen onder de € 50. Bestellingen voor 17.00 geplaatst, worden de volgende werkdag bezorgd.

Producten 1-30 van 33

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Budget slaapzak

Stel, u heeft binnenkort een slaapzak nodig, omdat uw kind op kampeerexcursie gaat met school. Er is echter wat haast bij geboden. Bovendien kampeert u zelf niet of nauwelijks en is een slaapzak bijna overbodig. Daarvoor bieden wij een oplossing! Slaapzakplaza heeft namelijk ook budgetslaapzakken voor u in het assortiment.

Waarom een budget slaapzak?

Het grootste voordeel van een budget slaapzak zal duidelijk zijn; de prijs! Onze budgetslaapzakken kosten namelijk nooit meer dan €35,-, met slechts € 5,95 aan verzendkosten. Hierdoor zijn onze budgetslaapzakken wel 50% goedkoper dan andere slaapzakken! Met een budget slaapzak kunt u nog steeds allerlei kanten op. Wij hebben bijvoorbeeld kinderslaapzakken, mummy slaapzakken en dekenmodel slaapzakken; allemaal voor een scherpe prijs.

Situaties voor een budget slaapzak

De budget slaapzak is vooral een goede keus voor wanneer u met haast een slaapzak nodig hebt, maar deze niet veel vaker meer zult gebruiken. Een voorbeeld hiervan is wanneer u of een familielid op kampeervakantie gaat, een excursie heeft met school of om een andere reden een slaapzak nodig heeft. Deze slaapzak hoeft niet aan veel eisen te voldoen, u moet er gewoon warm in blijven en het materiaal moet een beetje prettig zijn. Vanwege de lage prijs op onze budget slaapzakken kunt u deze goed in dit soort situaties gebruiken. Let wel op dat u de budget slaapzak niet in al te extreme situaties gaat gebruiken. U kunt bijvoorbeeld één keer in de bergen gaan kamperen met lage temperaturen en daarna niet of nauwelijks meer. Dan lijkt een budget slaapzak aanlokkelijk. Hier denkt u echter wel anders over wanneer u in uw tentje ligt te koukleumen! Wees in dat geval niet eigenwijs en kies voor een slaapzak met betere vulling. Het kan zomaar zo zijn dat het kamperen u erg beviel en u de slaapzak vaker gaat gebruiken!