Garantie

Garantie

Op alle producten die je bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een product bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren. Alle producten op deze website worden geleverd met garantie. De garantieperiode, met eventuele aanvullende voorwaarden, van elk product vindt je terug op de productpagina. De daar genoemde garantiebepalingen betreffen fabrieksgaranties. Deze doen geen afbreuk aan uw wettelijk garantierecht.

Als een product niet naar behoren functioneert binnen de garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door het te repareren, een nieuw of vervangend product aan te bieden of in uiterste gevallen restitutie van het aankoopbedrag. Wanneer het product niet naar behoren functioneert door eigen toedoen heb je geen recht op garantie.

Garantieaanvraag

Heb je een kapot of beschadigd product? Dat vinden we erg vervelend. Om het probleem zo snel mogelijk op te kunnen lossen, vragen we je het volgende te doen:

1) Gaat het om een Intex product?

Dan willen we je vragen om je garantieaanvraag rechtstreeks bij Intex in te dienen. Zij hebben de beste technische kennis om je verder te helpen, en zullen na de aanvraag contact met je opnemen om de garantie af te handelen.

2) Gaat het om een ander product?

Heb je een garantieaanvraag voor een product van een ander merk? Dan vragen we je ons garantieformulier volledig in te vullen. Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons per e-mail.

Beschadigde levering

Heb je een beschadigde levering ontvangen, maak dan foto's van de beschadiging en stuur direct een mail naar onze klantenservice klantenservice@gobbo.nl. Je kunt telefonisch contact opnemen via 085-1044334.