Eivormige slaapzakken

De slaapzak in eivorm is één van de nieuwste trends op kampeergebied. Deze unieke 'eivormige' slaapzak is breed bij de schouders en smal bij de voeten. Deze vorm zorgt voor een optimale balans tussen het creëren van bewegingsvrijheid en het voorkomen van koude plekken in de slaapzak. Ons assortiment eivormige slaapzakken bestaat uit moderne kleuren en opvallende stiksels. Kortom, deze eivormige slaapzakken zijn een echte eyecatcher.

1 Review

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Eivormige slaapzakken

Een slaapzak is iets waar u altijd gebruik van kunt maken. Welke slaapzak u nodig heeft hangt van diverse factoren af, zoals temperatuur en of uw tent winddicht is (indien dit niet het geval is bestaan er ook winddichte slaapzakken). Als u op zoek bent naar een trendy slaapzak met voldoende bewegingsvrijheid en zo min mogelijk warmteverlies, dan zijn de nieuwe eivormige slaapzakken zeker iets voor u!

Het idee achter de eivormige slaapzak

De eivormige slaapzak is één van de nieuwste trends op slaapzakgebied. Deze unieke vorm is breed aan de schouders en smal aan de voeten. De eivorm zorgt voor een goede balans in het creëren van bewegingsvrijheid en het voorkomen van koude plekken in de slaapzak.

De voordelen van eivormige slaapzakken

Het grootste voordeel van de eivormigeslaapzak kwam eerder al aan bod – dit soort slaapzak is warm en biedt toch voldoende bewegingsruimte. Er zijn echter ook nog enkele andere voordelen te benoemen:

• Het design van de eivormige slaapzakken is modern. De eivormige slaapzakken zijn uitgevoerd in trendy kleuren en stiksels. Een echte blikvanger!