Kinderslaapzakken

Hieronder vindt u onze kinderslaapzakken voor jongens en meiden. Kenmerkend voor deze slaapzakken voor kinderen zijn de vrolijke en stoere kleuren en de kortere lengte. De kinderslaapzak van het merk Nomad (Nomad Bronco Junior) is er in een speciale donkerblauwe jongens uitvoering en een violetkleurige meisjes uitvoering. Daarnaast staan hieronder nog een aantal kinderslaapzakken van het merk Coleman. Deze zijn iets scherper geprijsd.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kinderslaapzakken

Als u op kampeervakantie gaat wilt u uiteraard ook dat uw kinderen van alle gemakken voorzien zijn. Alleen een aparte tent en luchtbedden zijn natuurlijk niet genoeg hiervoor. Uw kinderen moeten ook een eigen slaapzak hebben. Deze kan ook bij andere gelegenheden nog van pas komen. Daarom bieden wij speciale kinderslaapzakken aan!

Waarom speciale kinderslaapzakken?

Kinderslaapzakken hebben voor kinderen veel voordelen ten opzichte van andere slaapzakken. Ten eerste hebben ze speciale afmetingen die op kinderen afgestemd zijn, waardoor ze comfortabeler zijn. Vaak hebben kinderslaapzakken een gave print erop, speciaal voor jongens of meisjes. Welk kind wil er nu een saaie slaapzak als er ook slaapzakken van prinsessen of Cars zijn? Slaapzakplaza heeft ook kinderslaapzakken van bekende merken, zoals Nomad en Coleman. Deze slaapzakken zijn van nog hogere kwaliteit dan andere.

Ook voor de ouders hebben kinderslaapzakken enkele voordelen. Kinderslaapzakken zijn uiteraard kleiner dan slaapzakken voor volwassenen. Dit betekent dat ze minder ruimte innemen en lichter zijn dan normale slaapzakken. Ook de prijs ligt een stuk lager dan die van andere soorten slaapzakken. Eigenlijk heeft een kinderslaapzak alleen maar voordelen voor uw kinderen!

Waarvoor kan een kinderslaapzak gebruikt worden?

In de meeste situaties waarin u een slaapzak nodig heeft zal een kinderslaapzak voldoen. Deze slaapzak heeft dezelfde kenmerken als de meeste allround slaapzakken, waardoor ze eigenlijk altijd hun werk kunnen doen. Wanneer u echter van plan bent om te gaan kamperen in zeer koude gebieden is een kinderslaapzak niet zo’n goed idee. U kunt hiervoor beter een extra dikke slaapzak kiezen die niet afgestemd is op kinderen. Ook moet u er rekening mee houden dat uw kinderen zullen groeien. Let hierop bij het kiezen van de lengte van de slaapzak; het zou natuurlijk zonde zijn als uw kind na één jaar niet meer gebruik kon maken van de slaapzak!

Op www.slaapzakplaza.nl vindt u ook onze selectie kinderslaapzakken. Wij bieden kinderslaapzakken aan in vrolijke kleuren. De kinderslaapzakken zijn uitgevoerd in aangepaste afmetingen.

Uw kinderslaapzak bestellen

Kijkt u gerust rond in onze shop voor een kinderslaapzak. U kunt uw kinderslaapzak eenvoudig bestellen middels één van onze vijf veilige betaalmethodes. Voor vragen, suggesties of aanmerkingen over ons aanbod slaapzakken kunt u uiteraard contact opnemen per e-mail: info@slaapzakplaza.nl of per telefoon 085-1044334. Het team van Slaapzakplaza staat u graag te woord!