Outwell Constellation Lux Double slaapzak

Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
230145
€ 239,95

De Outwell Constellation Double is een heerlijke slaapzak geschikt voor twee personen. De slaapzak kan gebruikt worden voor de vroege lente tot de late herfst. De slaapzak is voorzien van verschillende mogelijkheden om de slaapzak te vertileren of te isoleren. Daarmee is de comforttemperatuur circa -6 graden. Een handige opbergzak wordt bijgeleverd zodat dat het transport zo makkelijk mogelijk vergaat.

Productinformatie

De Outwell Constellation Double slaapzak is een comfortabele slaapzak in dekenvorm voor 3-4 seizoenen. De slaapzak is daardoor erg breed voor gebruik. De rits is voorzien van ritsklep waardoor er geen warmte verloren gaat. De slaapzak kan volledig geopend worden. Verder is het mogelijk om de rits alleen aan het voeteneinde te openen waardoor het mogelijk is om de ventilatie zelf te regelen. 

De dekenvorm van de slaapzak zorgt voor meer beweegelijkheid in de slaapzak. Verder heeft de slaapzak een heerlijke capuchon die tevens ook te verwijderen is. De Outwell Constellation slaapzak is voorzien van een gezichtsklep waardoor de nek en schouders ook goed verwarmd zijn. 

Voordelen van de Outwell Constellation Double:


Outwell- One LayerOne layer

Een enkele laag van synthetisch materiaal zorgt ervoor dat de slaapzak comfortabel warm blijft. Deze laag is speciaal ontworpen voor lagere temperaturen.


Outwell- IsofillIsofill

De slaapzak is voorzien van een isolatiemateriaal van holle vezels. Door deze constructie houdt de slaapzak meer stilstaande warme lucht vast. Verder is de slaapzak opverdeeld in kleinere vlakken waardoor het isolatiemateriaal optimaal tot zijn recht komt.


Outwell- Zip into twoZip into two

Deze dubbele slaapzak kan worden gesplitst in twee enkele slaapzakken. De slaapzak beschikt over multifunctionele eigenschappen waardoor de slaapzak aangepast kan worden naar de wensen van ieder mens.


Outwell- heavy duty zipHeavy duty zip

De slaapzak is voorzien van een rits die speciaal is ontworpen voor gebruik op langer termijn. Zo blijft de rits makkelijk te openen zelfs na een langere periode.


Outwell- SacksOutwell sacks

De slaapzak heeft uiteraard een opbergzak. Deze opbergzak is speciaal ontworpen voor deze slaapzak waardoor transport en opbergen optimaal is. Overigens is de tas ook voorzien van een leuk design.


Outwell- 3-4 seasons3-4 Season

Deze slaapzak is geschikt voor 3 tot 4 seizoenen. Dit houdt in dat de slaapzak niet helemaal geschikt is voor de winter maar voorderest ideaal is voor elk ander seizoen. De comfort temperatuur van deze slaapzak is 0°C voor vrouwen en -6°C voor mannen.

 


Over Outwell
Outwell is onderdeel van het Deense familie bedrijf Oase Outdoors, de expert op het gebied van kampeerbehoeften. Hierdoor is de collectie slaapzakken nauwkeurig samengesteld. Alle slaapzakken van Outwell voldoen aan de Europese norm EN 13537 en zijn uitgerust met een seizoensicoon. Met een Outwell slaapzak kiest u voor een kwaliteitsslaapzak!

Specificaties
Meer informatie
SKU 230145
Merk Outwell
Afmetingen (LxBxH) 230 x 160 centimeter
Max. lichaamslengte 195 cm
Comfort temperatuur -6°C mannen / 0°C vrouwen
Gewicht 5,1 kilogram
Pakmaat 52x52x30centimeter
Isolatie 2700 g Isofill Premium
Voering 200TC 100% katoen
Buitentijk PolyNylon (85% polyester / 15% nylon
Model Constellation Lux Double
Garantie 2 jaar
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Outwell Constellation Lux Double slaapzak
Uw waardering