Oventure Sviland Junior slaapzak - groen

Waardering:
87%
fast delivery
default
MO-6032GR

Alleen geschikt voor stoere jongens en meisjes! De Oventure Sviland Junior slaapzak kan mee op al jouw kampeer- of logeeravonturen. Kruip in deze mummy kinderslaapzak mét capuchon, hij is lekker zacht en heerlijk warm... je bent zo vertrokken naar dromenland!

Kies hier de kleur:
Handig voor erbij
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis
+
-
Direct leverbaar
+
-
Gratis verzending vanaf €50,-
Direct uit voorraad leverbaar
14 dagen niet goed, geld terug garantie
Bestel nu, betaal achteraf
Extra scherp geprijsd
Koop nu veilig met Thuiswinkel waarborg
Eenvoudig retourneren

Koop bij ons met het

Productinformatie

Oventure

De Oventure Sviland serie bestaat uit stoere outdoor slaapzakken: een sterk design, warm, licht van gewicht en makkelijk mee te nemen. Deze Sviland Junior heeft een klein formaat en is gemaakt van zachte materialen, ideaal voor kinderen. Hij is lekker warm en daardoor geschikt voor twee seizoenen, van de late lente tot de vroege herfst.

Voordelen
  • Stoere kinderslaapzak
  • Extra voetenruimte
  • Geschikt voor 2 seizoenen
  • Inclusief compressietas
Details
    • Formaat: 155 x 70 cm
    • Max. lichaamslengte: 140 cm
    • Comforttemperatuur: 5°C
    • Formaat ingepakt: 32 x 18 x 18 cm
Tip

Ideaal voor een kinderfeestje, hij kan gewoon in de wasmachine!

Oventure wasvoorschrift


Oventure Sviland capuchon


Isolerende mummyvorm


De Oventure Sviland is een mummymodel slaapzak. Omdat deze slaapzak strakker om het lichaam zit dan bijvoorbeeld een dekenmodel is er minder loze ruimte binnenin de slaapzak en wordt lichaamswarmte goed vast gehouden. De capuchon is met een trekkoord aan te snoeren om het hoofd en de schouders, om zo ook het warmteverlies via de bovenkant van de slaapzak te verminderen.



Isolatie dankzij holle vezels


De Sviland kinderslaapzak bestaat uit twee lagen zacht polyester (de voering en buitentijk), met daartussen een synthetische, isolerende vulling van holle vezels. Deze holle vezels werken als kleine luchtzakjes. Hierin wordt stilstaande lucht gevangen, wat isolerend werkt. Zo blijft de lichaamswarmte in de slaapzak en blijft het binnenin de slaapzak lekker warm.

Oventure Sviland slaapzak

Oventure Sviland - 2 seizoenen


Voor 2 seizoenen


Dankzij de vulling van holle polyestervezels is deze slaapzak geschikt voor 2 seizoenen. We kijken hiervoor naar de comforttemperatuur; de temperatuur tot waaraan je de slaapzak comfortabel kunt gebruiken zonder dat je bijvoorbeeld thermokleding moet aantrekken. De comforttemperatuur van de Oventure Sviland Junior is 5°C. De slaapzak is hiermee geschikt voor gebruik van de late lente tot het najaar.



Verhoogd voeteneinde


De Oventure Sviland kinderslaapzak is voorzien van een speciaal verhoogd voeteneinde, ook wel de haaienvinnenvorm genoemd. Dit type voeteneinde geeft de voeten extra ruimte, wat zorgt voor extra slaapcomfort.

Voeteneinde Oventure Sviland slaapzak

Slaapzak met compressietas


Inclusief opbergtas


De Oventure Sviland slaapzak wordt geleverd met een handige compressietas. Deze opbergtas heeft veschillende banden waarmee hij strak aangetrokken kan worden. Zo kun je de slaapzak extra compact opbergen en gemakkelijk meenemen. Berg je de slaapzak voor langere tijd op? Dan raden wij je aan op de slaapzak op te hangen of hem in ieder geval buiten de compressietas te bewaren, dan blijft het isolerend vermogen van de slaapzak beter behouden.

Specificaties
Meer informatie
SKUMO-6032GR
Kleur van het productGroen
MerkOventure
Afmetingen (LxBxH)155 x 70 cm
Max. lichaamslengte140 cm
Comfort temperatuur5°C
Gewicht850 g
IsolatieFibres creuses polyester 350 g/m²
VoeringPolyester doux
buitentijk190T polyester
ModelSviland Junior
Pakmaat32x18x18cm
Garantie1 jaar
Reviews 13
Klantenreviews

Reviews 4 to 6 of 13 total

Pagina
Lijst per per pagina

Reviews 4 to 6 of 13 total

Pagina
Lijst per per pagina